Buy Essay Safe!

External links

 Katsausartikkeli tekoälystä (jäljempänä - AI) ja eräistä siihen liittyvistä peloista. Artikkeli yrittää nostaa esiin ja pohtia kysymystä ihmisen ja digitaalisen mielen rauhanomaisesta rinnakkaiselosta.


Valtava kiinnostusaalto, myyttien kehittyminen ja erilaiset pelot tekoälyyn (AI) liittyen on noussut jo pitkään. Tutkijoiden mukaan yhteiskunta on vasta tämän aallon harjalla, koska vanhojen Hollywood-elokuvien fiktio tappajaroboteista ja kyborgeista alkaa toteutua, muistakaamme vaikkapa elokuvan "Short Circuit", jonka iskulause on "Number". Five - Alive!", Kun pieni tela-alustalla oleva taistelurobotti, joka viides, altistuu korkeajänniteiskulle ja hänessä herää älykkyys, robotti alkaa tutkia maailmaa omalla tavallaan. Elokuvan julkaisusta on kulunut vain noin neljännesvuosisata, mutta vieläkään ei ole fantasiaa siitä, mitä ruudulla tapahtuu.

https://nexica.com/sites/default/files/webform/cv/megan.pdf
https://www.grafton.cz/sites/default/files/2021-10/wilson.pdf
https://www.inqaahe.org/sites/default/files/webform/wilson.pdf
https://www.usbg.gov/sites/default/files/webform/contact/wilson.pdf
https://www.autoeurotoscar.it/sites/default/files/wilson2.pdf
https://op.edu.ua/sites/default/files/webform/doc_stakeholders/simons.pdf
https://www.smalley.com/sites/default/files/webform/simons_0.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177bee89f43a.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c15ed11d7.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c3812600c.pdf
https://kafka.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://www.vreg.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://parklane.ua/sites/parklane.ua/files/parklane_add_realty/photos.pdf

Tekoälylle on kaksi päämääritelmää:

älykkäiden koneiden, erityisesti älykkäiden tietokoneohjelmien, luomisen tiede ja teknologia;
älykkäiden järjestelmien ominaisuus suorittaa luovia toimintoja, joita perinteisesti pidetään henkilön etuoikeutena.
Joten tässä on täysi AI, joka voisi ratkaista luovia ongelmia, ts. toista määritelmää täyttävää sellaista ei ole vielä luotu, eikä toistaiseksi ole selkeitä ideoita sen luomiseksi. Tietokoneen saaminen ratkaisemaan luovaa ongelmaa on erittäin vaikeaa. Tällä hetkellä hän pystyy käsittelemään vain valtavia määriä tietoa ja ratkaisemaan tiettyjä ongelmia aiemmin ohjelmoidun algoritmin mukaisesti.

Jos tarkastelemme ensimmäistä tekoälyn määritelmää, niin tällä hetkellä on luotu paljon laitteita, ohjelmia ja koneita, jotka kuuluvat sellaisen määritelmän piiriin, ja tässä tapauksessa voidaan sanoa, että ihmiskunta on käyttänyt tiettyjä työn hedelmiä tekoälyn luomiseen pitkään. Joka päivä kuulemme tekoälyn ja koneoppimisen ilmentymisestä kokoelmana tehokkaita työkaluja älykkääseen analysointiin ja eri tiedon synteesiin, mukaan lukien ihmisen kielen ymmärtäminen ja hahmontunnistus. Silmiinpistävä esimerkki on tekoälyn käyttö auton itseohjauksessa ilman ihmisen apua.

Tekoälyn kaikkien myönteisten ominaisuuksien ohella meillä on tietty kasti arvostettuja ajattelijoita, jotka sanovat, että meidän on oltava äärimmäisen valppaita tekoälykyvyn kasvussa, koska superälykkäät ja ajattelevat koneet pystyvät kehittämään meitä kohtaan tappavan halveksunnan, mikä johtaa ihmiskunnan kuolema. Samat koneet "suuresta (ohjelmoidusta) rakkaudesta" ihmiskuntaa kohtaan voivat päättää, että ne ovat velvollisia ottamaan vallan maan päällä ja varmistamaan ihmiskunnalle rauhan, tyyneyden ja vaurauden. Ja ehkä ihmisten terveys ja kylläisyyden tunne jopa kasvavat tässä tapauksessa älykkäiden koneiden hallinnassa, mutta on kuitenkin epätodennäköistä, että kukaan ihmisistä pitää tästä tilanteesta.

Ihmiset uskovat myös, että tekoälyn kehittäminen sen pidemmälle on yksinkertaisesti mahdotonta, koska koneet eivät koskaan pysty ajattelemaan samalla tavalla kuin ihmiset. Samaan aikaan hyvin rahoitetut yritykset väittävät pystyvänsä tarjoamaan lähes minkä tahansa tekoälyratkaisun yrityksellesi tänään. On syytä huomata, että jos jotkut ajattelevat, että mikään tekoälyjärjestelmä ei tapa meitä, niin meidän ei varmasti pidä unohtaa, että robotit ja erilaiset ohjausjärjestelmät vievät kaikki työmme ja voivat pian jättää suurimman osan ihmiskunnasta ilman työtä. Ja vaikka on selvää, että tässä tapauksessa robotit itse tuottavat tarpeeksi tavaraa kaikille ja työttömien vähimmäistarpeet tyydytetään. Valtavien ihmismassojen läsnäolo voi kuitenkin johtaa arvaamattomiin ja vakaviin sosiaalisiin konflikteihin, siirtymiin ja ongelmiin.

Älykkäiden ihmisten pyrkimyksissä murtautua informaatiomelun läpi ja saada selville, mitä tekoäly on ja mitä se voi tehdä hyväksemme, ja pitäisikö meidän todella olla huolissamme siitä, että robotit jättävät meidät ilman työtä tai tappavat meidät jonakin päivänä nukkuessamme - siellä ei ole mitään outoa, koska lopulta kaikki haluavat elää rauhassa.

Monet yritykset käyttävät jo erilaisia ​​tekoälyominaisuuksia, ei ole muuta kuin saada tämä älykkyys toimimaan täysin etujemme mukaisesti. Todennäköisin negatiivinen kehitysvaihtoehto olisi teoria, jossa tekoälyn voiman takana voi tulla ihmisen paha nero, ja tämän pahan neron käskyn alaisuudessa tekoäly voi tehdä pahaa, mutta ei tietenkään itsestään , mutta seurausta henkilön tahdosta. Eihän paha sinänsä voi olla superälykkään "olennon" tavoite, sellainen "olento" ei koskaan ala toimia vain luodakseen pahuutta sellaisenaan. Ihmiskunta voi vain pelätä, että tekoäly yrittää "tahtonsa" mukaan pakottaa ihmiset käyttäytymään niin kuin se näyttää oikealta, ei niin kuin ihmiset haluavat käyttäytyä.

Kaukaista tulevaisuutta etsiessään ei pidä unohtaa joitain tekoälyn jo ratkaisemia jokapäiväisiä tehtäviä... Ensinnäkin tekoäly antaa meille mahdollisuuden tänään luoda järjestelmiä, joissa ei ole ennakkoluuloja ja

Hater Jacth

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry. Look at top 10 essay writing services

Most popular news webistes